понеделник, май 20, 2024
Home > Технологии > Gaming > Fortnite Challenges – Къде да намерим всички пиратски лагери (Season 8, Week 1)

Fortnite Challenges – Къде да намерим всички пиратски лагери (Season 8, Week 1)

FOrtnite Season 8 - A Pirate Captain and two Fishstick bodyguards

Сезон 8 най-сетне при нас и с него – чисто нови предизвикателства. Първата седмина стартира с доста лесни предизвикателства, стига да знаете къде да търсите … Както винаги, трябва да изпълните седмичните предизвикателства за да вдигнете левела на батъл паса. Направите ли го, ще се докопате до някой супер скинове, емоути и подобни благинки! Като цяло, седмица 1 има 2 предизвикателства, за които ще ви трябват напътствия. Първото – посетете всички пиратски лагери, чиито локации ще покажем след секунда, и две – намерете големите лица в джунглата, пустинята и снега. Второто ще разгледаме другаде. Обратно към пиратските лагери.

Както може би сте видели в тийзъра на сезон 8, темата с пиратите е нова за Fortnite. Към новите скинове ще намерите и пиратските лагери, които тъкмо са се пръкнали на картата. За да намерите всички 7 лагера трябва доста да пообиколите картата. Проблемът е, че определено ще отнеме време. И, говорейки от опит, ще ви вкарат доста хедшоти докато се мъчите да намерите лагерите.

Тук идваме и ние. Ние взехме гадните хедове за да не ви се налага на вас! По-долу сме маркирали всички седем пиратски лагера на картата. За вас остава само да посетите всеки един от тях за да минете предизвикателството. Най-лесният начин да го направите е да скочите директно в някой лагер още от автобуса. А за да минете предизвикателството още по-бързо, може да играете Limited Time Event (Team Rumble в момента) понеже ще се respawn-нете ако ви убият. Така че с малко повече усилия, може да идете до всичките 7 лагера в една игра! Яко.

Всички 7 локации на пиратски лагери

Fortnite Season 8 Map with all 7 Pirate Camp locations

 

Пиратски лагер 1 – Първото нещо, което ще видите на картата в сезон 8 на Fortnite е вулканът. Супер готино местенце, което си струва сами да посетите и изследвате (може да скочите във вулкана). Близо до него се намира и първият пиратски лагер. Южно от вулкана (надолу) и на запад от реката с лава.

Пиратски лагер 2 – Вторият пиратски лагер в сезон 8 се намира в гората на северозапад от Lazy Lagoon. Доста лесно ще го намерите.

Пиратски лагер 3 – На запад от Pleasant Park им голям хълм. В подножието му, на юг от него (надолу), ще намерите лагер номер 3.

Пиратски лагер 4 – Ще намерите четвъртият лагер между замръзналото езето в снега и Tilted Towers. Отново доста лесно за намиране.

Пиратски лагер 5 – Лагер номер 5 е на изток от снега и щжно от Salty Springs. Намира се на върха на хълма.

Пиратски лагер 6 – Шестият лагер се намира в пустинята, на северозапад от Paradise Palms

Пиратски лагер 7 – Последният пиратски лагер се намира на запад от Dusty Divot – и по-точно, северно от големия хълм до Dusty Divot.

Пиратските лагери са супер готини местенца. Има готин луут и което е по-важно – оръдия, с които може да стреляте. Още по-готино – може вие да се изстреляте с оръдието.

Очаквайте нови съвети за предизвикателствата в сезон 8 съвсем скоро!

Косьо Н.
Косьо е запален геймър от далечната 2004 година. Предпочита конзолата (Xbox One X), но от време на време пуска и PC-то. Сред любимите му заглавия са Red Dead Redemption 2, Battlefront II, всичките Assassin's Creed. Гилти плежърът пък е Fortnite ... въпреки всичко това Косьо е женен с едно дете. В 10Brutes пише предимно за игри и технологии.
https://twitter.com/KitzWicked

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *