понеделник, юни 24, 2024
Home > Технологии > Gaming > Fortnite Challenges – Къде да намерим трите гигантски лица (Season 8, Week 1)

Fortnite Challenges – Къде да намерим трите гигантски лица (Season 8, Week 1)

Осмият сезон започна преди броени дни, а с началото му дойде време и за новите предизвикателства! Едно от предизвикателствата, които трябва да минете през първата седмица иска малко скитане из острова. В общи линии, трябва да намерите 3 огромни лица. От Epic са „скрили“ 3 огромни лица отстрани на няколко планини из картата. Твоята работа е просто да ги намериш.

Ако ти е писнало да ти набиват хедшоти докато се разхождаш в търсене на лицата, дошъл си на правилното място. Имаме точното местонахождение на всички три лица, скрити в картата. И както се казва в предизвикателството – едно е скрито в пустинята, едно в джунглата, и едно в снега. Добрата новина е, че лицата в снега и в пустинята са доста близо едно до друго. Това значи, че с един дроп може да видиш и трите лица. Е … и малко повече късмет няма да навреди.

Локациите на всички 3 огромни лица в сезон 8 на Fortnite

Карта на острова във Fortnite с всички отбелязани локации на трите скрити лица
Можеш да намериш огромните лица отстрани на трите планини, които сме отбелязали на картата.

Огромното лице в снега – Както се вижда от картата, първото лице се намира на запад от Lucky Landing. В долната част на острова има една планина, където можеш да намериш първото огромно лице.

Огромното лице в пустинята – Има доста скалисти хълмчета на юг от Paradise Palms. Това, което ти трябва, обаче е отново точно на брега на морето.

Огромното лице в джунглата – последното огромно лице се намира на изток от Sunny Steps. Ядосаното лице в джунглата, както се вижда от скрийншота долу, отново е точно на брега.

Какво трябва да направиш за да минеш предизвикателството? Абсолютно нищо специално! Просто трябва да погледнеш към лицата по-отблизо. Имайте предвид, че това предизвикателство е достъпно само за хората, които са си купили Battle Pass.

Искаш още малко помощ с предизвикателствата от първата седмица на Fortnite? Виж другия ни гайд за намиране на всички седем пиратски лагера! Още ъпдейти и типове за предизвикателствата можеш да намериш тук, в 10brutes.

Косьо Н.
Косьо е запален геймър от далечната 2004 година. Предпочита конзолата (Xbox One X), но от време на време пуска и PC-то. Сред любимите му заглавия са Red Dead Redemption 2, Battlefront II, всичките Assassin's Creed. Гилти плежърът пък е Fortnite ... въпреки всичко това Косьо е женен с едно дете. В 10Brutes пише предимно за игри и технологии.
https://twitter.com/KitzWicked

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *