неделя, юли 21, 2024
Home > Технологии > Gaming > Apex Legends: лийкове на легенди и скилове

Apex Legends: лийкове на легенди и скилове

Още с пускането си, Apex Legends стана фаворит на геймърите. Въпреки че от Respawn и EA пуснаха заглавието едва преди няколко седмици, вече има непотвърдена информация за доста допълнения, които би трябвало да видим през идните седмици/месеци. Или поне се надяваме …

В Twitter се появи информация, че скоро може да имаме възможността да играем с 8 нови легенди. Няколко източника пуснаха скрийншотове в социалната мрежа, които показват имената на въпросните нови легенди, както и скиловете им. Две от новите легенди може би ще носят имената „Octane“ и „Wattson“. По-долу може да видите оригиналните лийкове в Twitter.

Twitter лийкове

Както споменахме, лийковете намекват и за скиловете на новите легенди. Например, Octane може би ще има „Stimpack“, а Wattson – „Tesla Trap“. Как точно работят тези скилове все още не е ясно. Засега можем само да гадаем.

Освен споменатите две нови легенди, лийкърите са намерили информация за още няколко потенциални легенди:

# Crypto

# Husaria

# Jericho

# Nomad

# Prophet

#Rampart

#Rosie

#Skunner

Очевидно лийкнатата информация е непотвърдена. Реално няма как да знаем кога или дали въобще ще бъдат пуснати новите легенди. Въпреки това лийкът звучи обещаващо, така че може само да се надяваме, че ще имаме възможността да играем с новите легенди.

През последните часове излезе нова информация за нова легенда – Octane. За разлика от предните лийкове, които идват от лийкове на дата майнъри, тук имаме и изображение. По-долу може да видите долу-горе какво ще представлява новата легенда, както и какви скилове ще има.

Още от gaming индустрията може да намерите на страницата ни.

Косьо Н.
Косьо е запален геймър от далечната 2004 година. Предпочита конзолата (Xbox One X), но от време на време пуска и PC-то. Сред любимите му заглавия са Red Dead Redemption 2, Battlefront II, всичките Assassin's Creed. Гилти плежърът пък е Fortnite ... въпреки всичко това Косьо е женен с едно дете. В 10Brutes пише предимно за игри и технологии.
https://twitter.com/KitzWicked

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *