петък, август 23, 2019
Home > Лайфстайл > Интересни Коледни Подаръци – 10 Идеи за Коледни подаръци за Мъже, Жени и Деца

Интересни Коледни Подаръци – 10 Идеи за Коледни подаръци за Мъже, Жени и Деца

Снимка на коледни подаръци с панделки на фона на коледни лампички

Коледа наближава, а с това и еуфорията покрай коледното пазаруване вече започва да се усеща. Изборът на подходящи подаръци обаче не винаги е толкова лесен, пък и във всеки случай е по-добре да сте подготвени отрано. И за да ви помогнем да изненадате любимите си хора за празника сме събрали списък с предложения за коледни подаръци, разделен на три части – коледни подаръци за деца, за мъже и за жени.

Коледни подаръци за деца

Започваме с най-малките защото за малчуганите се пазарува най-лесно. А успеете ли да подберете точния коледен подарък, ще превърнете празника в истинска приказка за детето. Ето ги и десетте ни идеи за коледни подаръци за деца.

#10 Ролери и Кънки за лед

Снимка на ролер и кънка - 2 в 1
Виж продукта в еМаг

Един страхотен коледен подарък за дете би бил комплект ролери и кънки за лед (2 в 1). Направо си е попадение в десятката! Подаръкът си гарантира да бъде използван на момента и с перспектива за през лятото. Цената за комплект е малко над 100 лева, което си е просто страхотно предвид факта, че комплектът може да се използва целогодишно. Това е причината да поставим комплекта на десетата позиция в листа ни с оригинални идеи за коледни подаръци за деца.

#9 Настолна Игра „Ловци и Събирачи“

Картината от предната страна на кутията на настолната игра "Ловци и Събирачи"
Виж продукта в еМаг

Хубавата настолна игра носи със себе си доза романтика и уют – представете си цялото семейство, събрано пред камината, с интересна и ангажираща игра и чаша горещ шоколад, разбира се. Нямаме търпение да дойдат коледните и новогодишни празници!

А за да е пълна тази прекрасна картина ви трява и приятна настолна игра. За това ви предлагаме “Ловци и събирачи”. Действието в играта се развива в отдавна изминала епоха, в която племената на всеки играч трябва да кръстосва игралната дъска в търсене на храна и подслон, като междувременно се опитват да съхранят мира помежду си (или пък не – за да е интересна играта).

Гледайте на настолната игра не като част от детските коледни подаръци, а като подарък за цялото семейство.

#8 Люлка за деца Mappy Fluffy Friend

Снимка на плючено конче люлка
Виж продукта в еМаг

За по-малките деца идеален коледен подарък би била плюшената люлка с колелца. Подходяща както за момчета, така и за момичета, люлката конче е мека и има множество функции. Една от най-полезните такива са сгъваемите колелца, които позволяват люлката бързо да се превърне в количка. Освен това, играчката издава реални звуци, което пък прави играта още по-забавна за дечицата.

Плюшената люлка конче е сред тези детски коледни подаръци, които ни навяват спомени за нашето детство и хубавите моменти. Несъмнено малчуганите ще бъдат много щастливи ако под елхата ги чака един такъв подарък за Коледа.

#7 Колело без педали Mappy Duo

Зелено колело без педали на бял фон
Виж продукта в еМаг

Още един артикул, който се нарежда сред детските подаръци за Коледа, подходящи за най-малките момичета и момчета – колело без педали Mappy. Колелото без педали, още познато като колело за баланс, е страхотен вариант ако малчуганът, за когото е подаръкът, тепърва развива двигателните си умения.

Колелото дава допълнителна сигурност на детето и позволява по-голям спектър на движения, с които детето може да експериментира. Освен това, колелото без педали спомага за безопасното развитие на чувство за ориентация и усет за скорост, пък и го подготвя за същинското колело сред време.

Цената на продукта е 112 лева и може да го закупите от еМаг заради удобството от онлайн пазаруването на подаръци за Коледа.

#6 Шейна Sevi Baby

Червена шейна с дървена седалка
Виж продукта в еМаг

Има ли по-подходящ коледен подарък от шейната? Съвсем логично, в коледния ни списък с идеи за детски подаръци намира място и една страхотна шейна за дребосъците. Така наистина децата ще могат да се нарадват на предстоящите празници с малко игра в снега.

Шейната е с максимално опростена конструкция – направена от метален скелет и дървена оребрена седалка. Размерите на този супер детски коледен подарък са 85 сантиметра дължина, 35 сантиметра широчина и 38 височина. Шейната е подходяща за деца над три годишна възраст и има облегалка, която дава по-добра упора на детето. В комплекта е включено и въженце за дърпане, с максимално натоварване до 30 килограма.

#5 LEGO® City Пожарникарски отряд

Кутия на Лего конструктор City
Виж продукта в еМаг

Абсолютна класика в жанра – конструктор Лего. Конструкторът е креативна играчка, която много добре успява да развие когнитивните способности на младите строители. Пък и кой не пази хубавите спомени от игрите със знаковите конструктори в детството. В списъка ни с идеи за коледни подаръци за деца влиза LEGO City – Пожарникарски отряд – подходящ за възрастовата група 5 до 12 години, но изборът в момента е огромен, така че в зависимост от възрастта, предпочитанията и бюджета може да намерите всякакъв тип конструктори Лего.

А ако малките са вече фенове на култовата сага Междузвездни Войни, може да разгледате и листът ни с най-добрите LEGO Star Wars конструктори под 100 лева.

#4 Детски батут Buba 10FT

Снимка на детски батут
Виж продукта в еМаг

Батутът определено ще бъде хитът сред коледните подаръци за деца. Освен, че играта в батута е адски забавна, малко физически упражнения са винаги добре дошли за малчуганите. Един такъв коледен подарък ще подобри цялостното физическо състояние на детето, функцията на белите дробове, координацията, а и спомага за подсилването на ставите.

Съоражението е с общ диаметър от 305 сантиметра, общата височина от земята е 245 сантиметра, а височината на предпазната мрежа – 180 сантиметра. Максималното натоварване на батута е 120 килограма, а цената му е около 400 лева. Ако имате двор, където да сглобите батута, и децата могат да поизчакат до пролетта да му се порадват, това си е попадение в десятката що се отнася до най-добрите коледни подаръци за деца.

#3 Телескоп Celestron Travel Scope 70

Снимка на рефракторен телескоп
Виж продукта в еМаг

На трето място в класацията ни с идеи за коледни подаръци за деца се подрежда Celestron Travel Scope 70 – страхотен телескоп, с който ще може да се радвате на превъзходните гледки, които ви предоставя нощното небе! Максималното увеличение на телескопа е 165 пъти, което е достатъчно да наблюдавате лунната повърхност, например, в страхотен детайл.

Телескопът е много лесен за употреба и поддръжка, предвид факта, че е създаден за любители, които тепърва се захващат с изучаването на небесата. В комплекта има включен и алуминиев статив, който също може да бъде сглобен и настроен лесно според нуждите на използващия го. В общи линии, ако търсите коледен подарък, който да е едновременно интересен за деца и възпитаващ любопитство към света около тях – това наистина е една супер идея.

#2 Mини Дрон – Parrot Jumping Minidrone

Скачащ Parrot дрон
Вид продукта в еМаг

Радио-управляем дрон! Дори възрастните биха откачили при вида на подаръка, да не говорим за децата. Това е един от най-добрите детски подаръци за Коледа, които може да изберете, а причините да го поставим на второ място са няколко. На първо място, всеки малчуган си мечтае да такава играчка, с която да се забавлява.

Освен това, дронът е наравен да бъде блъскан – една от функциите му позволява да подскача на 80 сантиметра над земята и да прескача препятствия, така че няма начин да бъде повреден при ирга. Това автоматично го поставя сред фаворитите на родителите. И не на последно място, малкото дронче има в репертоара си много интересни акробатични фигури, които може да изпълнява при подадена команда. Дронът се управлява чрез мобилно устройство, а цената на артикула е 199 лева.

#1 Конструктор соларни роботи Imaginarium

Снимка на сглобен конструктор - соларен робот
Виж продукта в еМаг

Ако пък търсите подарък за любопитните и любознателни, един от най-добрите варианти за детски подаръци за коледа определено е конструкторът Соларни роботи на Imaginarium. Комплектът позволява 14 конфигурации на сглобка на роботите, които се задвижват изцяло със слънчева енергия [работят и на закрито при халогенна светлина от 50 вата].

Това е коледен подарък, който не само ще се стори интересен на малчуганите, но и много полезен, възпитавайки интерес към околната среда и спомагайки креативно и конструктивно мислене. Това е и основната прияина, поради която конструкторът се заема челната позиция в списъка ни с коледни подаръци за деца.

Коледни подаръци за мъже

Коледна торбичка с еленче

Мъжете също заслужават малко глезотийки за празниците! За това списъкът ни с коледни мъжки подаръци включва артикули, който до толкова ще ги зарадват, че на Коледа ще подскачат като деца!

#10 Луксозен комплект за шах и табла

Два комплекта шах и табла - отворена и затворена кафява кожена кутия и две дъски - за шах и табла.
Виж продукта в еМаг

Луксозните коледни подаръци са не винаги скъпи, а този артикул е доста показателен. Комплектът включва магнитна дъска за табла и шах, метални фигури за шах, пулове и зарове, всичко това в красива кожена кутия в два нюанса на кафявото.

Цената на комплекта е 125 лева, а ценителите на игрите ще останат много доволни от новата придобивка. Комплектът може да бъде закупен от еМаг и се нарежда на 10 място сред списъка ни с идеи за коледни подаръци за мъже.

#9 Часовник Casio GA-110GB-1AER

Виж продукта в еМаг

Часовникът е класически коледен подарък за мъж, който е същевременно много функционален и стилен аксесоар. Под номер девет в коледния ни списък с подаръци за мъже влиза Casio GA-110GB-1AER – красив спортен часовник, с долу-горе всяка функционалност, за която може да се присетите.

Часовникът е масивен и в същото време изглежда супер, което няма как да не се хареса на новия му притежател.

#8 Xbox Конзола

Мъжете са едни пораснали деца, което означава, че някоя нова джаджа за Коледа ще бъде абсолютно достатъчна да ги впечатли и държи заети през следващите няколко месеца. Xbox 360 с новата FIFA 2018 е именно една такава джаджа. Новият Xbox 360 Slim има 500GB вградена памет, доста по-тих от предните версии и поддържа новите Kinect технологии. Конзолата се продава с цели 3 игри включени в комплекта, което гарантира, че порасналото дете няма да скучае вкъщи

#7 Kindle eBook четец

снимка на Kindle e-reader
Виж продукта в еМаг

Супер подходящ коледен подарък за хората, които пътуват по-честичко, би бил електронният четец Kindle Paperwhite. Компактен, със страхотен контраст и Wi-Fi, дисплеят на този четец имитира до съвършенство цвета на книжните страници. Добър избор за привържениците на хартията, като в същото време четецът има 4GB вътрешна памет, което означава, че може да побере хиляди книги. Звучи страхотно – хиляди книги събрани в едва 205 грама и 17 сантиметра.

Kindle Paperwhite е Коледен подарък за мъж, който трябва сериозно да обмислите.

#6 Mirrorless Фотоапарат Sony Alpha α5000

Черен фотоапарат Sony Alpha α5000
Виж продукта в еМаг

Запечатайте коледните моменти с един страхотен фотоапарат! Цената на конкретня модел е 850 лева, но ако човекът за когото е предназначен подаръкът няма фотоапарат, то това е един чудесен избор.

Защо Mirrorless? Технологията не е нещо супер ново, дори напротив – съществува от над десет години, но едва през последните няколко започна да навлиза по-сериозно. Този тип фотапарати са по-леки от познатите ни DSLR, по-тихи са, а сещевременно правят също толкова качествени снимки.

#5 Монитор LED IPS LG 29″

Най-прекрасният коледен подарък за мъж геймър е нов монитор подходящ за любимите игри. Нашето предложение е 29-инчовият LED IPS LG. Няма да навлизаме в подробности – може да разгледате техническите му характеристики в сайта на еМаг. Цената му е малко под 800 лева и може да бъде закупен онлайн.

#4 Палатка Hannah Tribe

Палатка Hannah Tribe - зелена
Виж продукта в еМаг

По-голямо удоволствие от това да се наслаждавате на звездите и заобикалящата ви природа няма, особено ако сте с душа на приключенец. Ето защо мъжете авантюристи биха оценили страшно много една нова палатка – супер коледен подарък за пътешествениците.

Нашият избор за подарък е Hannah Tribe 2016. Палатката е направена от полиестер, комфортно побира 4 човека (колкото повече хора, толкова по-голяма забавата) и има 2 входа.

#3 Тениска на Любимия Отбор

Футболът е страст, която жените трудно разбират, но пък важното е да бъде оценена. Това е и причината, поради която тениска на любимият отбор е доста добър вариант за коледен подарък за всеки мъж фен на футбола. Единственото, което трябва да направите, е да разберете кой отбор подкрепя половинката ви – останалото е лесно.

#2 Преносима колонка Logitech UE ROLL 2

Logitech блутуут преносима колонка
Виж продукта в еМаг

Всяка една почивка на хижа или на плажа може да бъде доста по-приятна с хубава музика. За това избрахме да включим и Logitech UE Roll 2 в списъка ни. На цена от 225 лева, тонколонката е една от най-добрите на пазара, поради което решихме да я вкючим в списъка ни като един от страхотните коледни подаръци за мъже.

Roll 2 има обхват от около 30 метра и може да бъде използвана в басейн (тонколонката работи и потопена във вода, но издържа до 30 минути). Теглото на тонколонката е 330 грама, а животът на батерията е около 9 часа. В общи линии – страхотен избор за подарък.

#1 Спортна Видеокамера GoPro Hero 6

Снимка на новата GoPro Hero 6
Виж продукта в еМаг

Последният модел на най-популярната марка екшън камери GoPro заема първото място в списъка ни интересни коледни подаръци за мъже. Една такава не само ще зарадва половинката ви, но ще бъде и повод за супер ваканции. Няма как такова бижу да остане неизползвано. Hero 6 е по-бърза, дава по-добра стабилизация и качество на изображенията, има гласови команди и не на последно място – камерата е изключително издръжлива и водоустойчива на дълбочина до 10 метра без използването на специален калъф!

Всички тези екстри обаче не са евтини. Камерата е с цена от близо 1150 лева, но пък си заслужава инвестицията и поради тази причина я поставихме на върха на списъка ни с коледни подаръци за мъже.

И накрая една всеизвестна тайна за мъжете – каквото и да изберете като подарък, мъжете все ще му намерят приложение, така че няма страшно. Жените, от друга страна, сме доста по-капризни.

Коледни подаръци за жени

Снимка на коледна чаша със снежен човек, обхваната от женски ръце

И не на последно място по важност, списъкът ни с идеи за оригинални подаръци за Коледа приключва с 10 страхотни предложения за дамски подаръци за Коледа. За разлика от мъжете, жените са доста по-капризни, което прави пазаруването една идея по-трудно, но мислим че сме се справили доста добре със съветите.

#10 Дамска кутия за бижута Lc Designs Stackers

Сива кутия за бижута с розова вътрешност
Виж продукта в еМаг

Говорейки за бижута, кутиите за бижута са функционален и харесван коледен подарък за жена. За да бъде от полза една такава кутия то тя трябва да има най-малко 3 нива, както и отделение за пръстени! Една такава кутия, която отговаря на поставените условия е Lc Designs Stackers – елегантен, ненатрапчив и на 3 нива, продуктът е на цена от 190 лева и може да бъде закупен онлайн. А за да се хареса още повече на дамата може да бъде придружен комплект обеци или пръстен.

#9 Парфюм Calvin Klein CK In2U

Парфюмът пък е класически вариант за коледен подарък за жена, но пък романтичен. Плюс това, един допълнителен аромат никога не е излишен в арсенала на дамата. За това може да се доверите на Calvin Klein CK In2U – един от най-предпочитани женски парфюми за 2017.

#8 Преса за коса Artero ADDICTION BLACK

Черна преса за коса Artero Addiction Black
Виж продукта в еМаг

Любимото занимание на жената е да изглежда добре, а прическата е голяма част от този процес. Това е и причинината качествената пресата за коса да бъде сред предпочитаните дамски подаръци за Коледа.

Един от най-добрите варианти в този случай е Artero Addiction Black. Пресата може да бъде ползвана както на суха, така и на мокра коса, което си е голямо предимство ако не искате да закъснявате заради половинката си. Хубавото на пресата е че щади косъма и може да бъде използвана за терапия с кератин – няма как половинката ви да остане разочарована от такъв подарък за Коледа!

#7 Комплект за маникюр/педикюр

Комплект за маникюр и педикюр в бяла кутия
Виж продукта в еМаг

Маникюрът и педикюрът са също толкова важни за една жена, за това винаги е добра идея да подарите комплект за маникюр и педикюр за Коледа, в случай че дамата няма такъв.

Предложението ни за подарък в случая е Beurer MP41 – уред със седем накрайника, които са напълно достатъчни дори за най-изискания маникюр. Цената на продукта е 90 лева и може да бъде закупен онлайн от еМаг.

#6 Дамски часовник Karl Lagerfeld

Снимка на розов дамски часовник Karl Lagerfeld
Виж продукта във Fashion Days

Дамските часовници са много специален и същевременно адски труден за избор коледен подарък, тъй като трябва да имате предвид стила и вкуса на жената, за която е предназначен. И все пак, ако достатъчно добре познавате половинката, часовникът е идеален вариант за дамски коледен подарък. Нашето предложение в случая е часовник на Karl Lagerfeld, който граничи с бижу.

Ако сте суеверни не забравяйте да искате символична сума когато го подарявате!

#5 Mасажор за вана Medisana BBS

Друг много полезен подходящ за жена коледен подарък би бил аеро масажорът за вана. Няма по-хубаво нещо от топлата вана след кофти ден в офиса, а за да стане още по-приятна ваната може да бъде комбинирана с релаксиращ масаж.

Спряхме се на Medisana BBS поради няколко причини. На първо място, масажорът е достатъчно тих за да не дразни. Освен това има функция за спа масаж с мехурчета, диспенсър за ароматизиращи масла и дистанционно управление. Масажорът е подходящ за всякакъв вид вани и може да бъде закупен онлайн на цена от 335 лева. Определено е сред най-добрите подаръци за жени за Коледа!

#4 Комплект Бельо Guess

Секси бельото повдига самочувствието на всяка жена, а същевременно е един интимен и нежен коледен подарък за жена, особено ако идва от половинката. Преди това се уверете, че знаете размерите ѝ и любимите и цветове. Ако задачата с цветовете се окаже трудна, то добра идея е подаръкът да бъде в някакъв по-неутрален цвят – класическите варианти са бял, черен и телесен цвят.

Коледният подарък, на който се спряхме, е комплект подплатен сутиен и бикини с дантелени детайли в телесен цвят. Изчистен и много приятен, комплектът при всички положения ще бъде оценен от половинката ви.

#3 Елегантна Вечерна Рокля

А за да повдигнете коледния дух допълнителено може да поемете по различен път с подаръка за любимата и да изберете красива рокля. Най-важното, роклята не се купува от необходимост, а просто защото така! За това без съмнение роклята си е един страхотен коледен подарък за жена.

За това впечатлете половинката си с прекрасната рокля “Little Mistress”. Таблица с размерите може да намерите на страницата с продукта

#2 Дамски сноуборд Elan Aurora

Лилав дамски сноуборд
Виж продукта в еМаг

Коледните и новогодишни празници са повод за почивка и планина. А за да направите преживяването още по-приятно може да подарите на половинката си сноуборд например. Дори да не е запалена сноубордистка, жената до вас бързо ще се запали по спорта. Пък и това си е коледен подарък, който показва, че мислите за бъдещето си заедно.

Освен това, жените ценят преживяванията, което ни води към най-добрата от нашите идеи за коледни подаръци за жени …

#1 Подари изживяване

Снимка на лифт и снегорин на фона на заснежени върхове

Както споменахме, жените са романтични и биха се впечатлили и оценили много повече романтичния жест вместо поредната вещ. Това е и може би една от най-оригиналните идеи за коледни подаръци за жени! А възможностите, измежду които да изберете, са практически без край! Така че определете си бюджет и започвайте да търсите варианти за почивки още сега.

Яна
Яна е магистър по "Events and conference management" и от съвсем скоро - майка на малкия Явор. В свободното си време обича да чете книги за възпитание на деца и детска психология. В 10Brutes Яна пише статии за продукти за деца, лайфстайл, дом и градина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *